ISPARTA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 EKPSS İle Yapılan Yerleştirme İşlemine İstinaden Başvuru Belgelerinin Teslimine İlişkin Açıklama

      Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda 2019 EKPSS sonucuna göre Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne (dağıtım yapılmak üzere) atanan ve İlimizde görev yapmak isteyen adayların, 14/02/2020 tarihine kadar aşağıda belirtilen başvuru belgelerini, İnsan Kaynakları Yönetimi 1 (Personel ve Yönetici Atama) Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar başvuru evrakını teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır. 

Gerekli Belgeler:

1- Engelli Sağlık Kurul Raporu

2- Diploma asılı veya onaylı örneği

3- Adli Sicil Kaydı, (E-Devlet'ten alınabilir.) 

4- Askerlik Durum Belgesi, (E-Devlet'ten alınabilir.) 

5- 5 (Beş) Adet Vesikalık Fotoğraf

6- Kimlik Aslı ve Fotokopisi

7- Mal Bildirimi Formu (İl Milli Eğitim Müdürlüğünden temin edilebilecektir.)

8- 2019 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi

9- Engelli Personel Atama Başvuru Formu (İl Milli Eğitim Müdürlüğünden temin edilebilecektir)

10- Herhangi Bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya Yaşlılık Aylığı Almadığına Dair Belge (Vazife Malulü hariç) (Belge, Sosyal Güvenlik Kurumlarından alınacaktır.)

11- Halen askerlik görevini yapan adayların; haklarının saklı tutulması isteklerine ilişkin ve muhtemel terhis tarihlerini belirten dilekçelerini 14/02/2020 tarihine kadar diğer belgeleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları (Atama) Şubesine teslim edeceklerdir. 

Not: İlimize ataması yapıldığı halde göreve başlamadan başka bir ilde göreve başlamak isteyen adayların 2019 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesini, kimlik fotokopisini ve çalışmak istedikleri il/ilçeyi belirtir dilekçesinin 27/01/2020 tarihine kadar şahsen veya uygun bir iletişim vasıtasıyla (posta, e-posta vb.) Müdürlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.

İstiklal Mah. 113. Cad. No.108 PK.32300 Merkez/Isparta - 90 (246) 280 32 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.