ISPARTA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor

Millî Eğitim Bakanlığımızca, Güzel Sanatlar Liseleri ile ''Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi'' kapsamında yer alan okullarda öğrenim gören öğrencilerin sanatsal bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik başlatılan "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" etkinlik programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Isparta İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman TEKİN başkanlığında ZOOM üzerinden gerçekleştirilen toplantıya, ilimizden "1000 Okul Projesi" kapsamına alınan Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi,  İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gülşehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şarkikaraağaç Asım ve Sıddıka Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yalvaç Antik Kent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılım sağladı.

Konu ile ilgili yapılan toplantıda etkinlik programı, iş takvimi, ortaya çıkacak ürünlerin çevrim içi platformlarda sergilenmesi, derecelendirilmesi ve ödüllendirilmesi konuları ile ilgili bilgilendirme, fikir alışverişi ve planlamalar yapıldı.

İstiklal Mah. 113. Cad. No.108 PK.32300 Merkez/Isparta - 90 (246) 280 32 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.